Kraľuj krížikom, ovládaj krúžky… Prihlasovanie na pIšQworky 2022 spustené!

19.09.2022 | Michaela Markotánová | INTERVIEW

Je to tu! Je už tradíciou, že september neprináša len začiatok školy, ale tiež omnoho príjemnejšie veci. O čom to hovoríme? No predsa o spustení prihlasovania na pIšQworky 2022!

Po minulom online roku sa tento rok konečne stretneme prezenčne, a to hneď v 4 kategóriách. Viete, ktoré to sú?

  • XO JUNIOR – je staronová kategória pre žiakov druhého stupňa základných škôl, súperiť v nej budú trojčlenné tímy

  • HLAVNÁ SÚŤAŽ – je tá najdôležitejšia kategória, ktorá prevádza každý ročník súťaže, päťčlenné tímy študentov stredných škôl a gymnázií

  • ŠAMPIÓNI – sú jednotlivci zo základných a stredných škôl tak, ako sme ich poznali prvýkrát minulý rok

  • VETERÁNI – sú druhou kategóriou jednotlivcov, tentokrát pre všetkých študentov aj neštudentov do 26 rokov

Nič viac nepotrebuješ. Pravidlá sú jednoduché, stačí mať chuť súťažiť a vedieť namalovať krúžok a krížik. Nezabudni sa prihlásiť do 21. októbra!

Usporiadaj školské kolo!

Chceš potrénovať predom, poznať lepšie svojich spolužiakov, vybrať toho najlepšieho zástupcu školy a precvičiť svoje organizačné schopnosti? Usporiadaj školské kolo priamo na svojej škole. Pripravili sme pre teba niekoľko možností, ako na to. Ktorá je pre tebe najzaujímavejšia?

  • Prídi na naše školenie, kde ti podrobne vysvetlíme, ako na to, a pripravíme ti všetky materiály. Sú nachystané tri offline workshopy (Praha, Brno, Ostrava) a jeden online workshop.

  • Napíš nám a my zorganizujeme kolo na tvojej škole za teba. Pošleme na tvoju školu nášho organizátora, ktorý sa o všetko postará.

  • Usporiadaj školské kolo na vlastnú pesť. Tu na webe sme ti pripravili užitočné materiály a príručku, ako na to.

Viac sa dozvieš v sekcií Školské kolá.

Pridaj sa na náš XO Discord!

Minulý rok sme sa nemohli stretávať naživo na turnajoch, a preto sme založili XO Discord, kde sme zhromaždili celú pIšQworkársku komunitu. Tento rok už sa síce stretneme s tímami na turnajoch prezenčne, ale jednotlivci budú hrať až do Grandfinále online. Pridať sa môžu tímoví hráči aj vlci samotári. Potrénuj na piškvorky, pokecaj s protihráčom a organizátormi, alebo napríklad len sleduj, čo je nové. Pri turnajoch jednotlivcov naviac využijeme Discord ako hlavný komunikačný kanál. Nájdeš nás tu.

 

Pokiaľ chceš vedieť, čo sa v pIšQworkách deje, alebo sa chceš pozrieť na fotky súbojov, pri ktorých padajú krúžky a krížiky, tak nezabudni sledovať náš Facebook a Instagram, kde sa dozvieš všetko podstatné.

Tohtoročný ročník fakt bude stáť za to, tak zožeň partu kamarátov a prihláste sa. Čaká ťa zábava, super ceny, noví priatelia a možno aj trochu toho logického myslenia. Môžeme s tebou počítať?