Prinášame vám novinky tohto ročníku. Na čo všetko sa môžete tešiť?

23.09.2024 | Samuel Matej Takáč | ORGANIZÁCIA

Pokiaľ máte radi piškvorky, pripravte sa na niečo výnimočné! Pripravili sme si pre vás prehľad všetkého, čo vás v tomto ročníku súťaže čaká a neminie.

Prezenčné turnaje jednotlivcov

Najväčšou novinkou tohto ročníka je zmena formátu súťaže jednotlivcov. V minulých rokoch sa hrali online turnaje s offline Grandfinále v Prahe, ale tento rok sme sa rozhodli pre úplnú zmenu. Jednotlivci sa budú konať výhradne offline, a to vo forme troch nezávislých turnajov v troch najväčších mestách v Česku; v Prahe, Brne a Ostrave. Tento nový formát určite vytvorí jedinečnú atmosféru, ktorú si hráči budú môcť naplno vychutnať priamo na mieste!

Nová kategória pre Jednotlivcov

Ďalšou zásadnou zmenou je rozšírenie počtu súťažných kategórií. Kým v minulých ročníkoch boli dve kategórie Kadeti (ZŠ + SŠ) a Veterani (VŠ), tento rok sme sa rozhodli pre ich rozdelenie na tri samostatné skupiny: Kadeti (ZŠ), Juniori (SŠ) a Veterani (VŠ). Pevne veríme, že týmto krokom viacej prispôsobíme pIšQworky potrebám a úrovni jednotlivých vekových skupín, čím poskytneme férovú a vyrovnanú súťaž pre všetkých účastníkov.

XO a Slovensko

pIšQworky sú síce česko-slovenská súťaž, avšak na Slovensku sa doteraz konalo menej turnajov ako v Česku. Tento rok kladieme zvláštny dôraz na marketingové aktivity na Slovensku, aby sme zvýšili povedomie o súťaži a motivovali školy k účasti. Naším cieľom je vytvoriť silný základ pre rozvoj súťaže na Slovensku do budúcna, čo zahŕňa najmä získavanie nových organizátorov, ktorí by pomohli rozšíriť počet turnajov v nasledujúcich rokoch. Pokiaľ vás pIšQworky bavia, budeme radi, keď sa pridáte k organizačnému tímu! Stačí napísať mail na verdyck@scg.cz.

Tento ročník pIšQworiek bude nezabudnuteľný. Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že spolu s nami získate mnoho skvelých zážitkov!